fbpx
sven

Handbok för
Utställare

17 - 18 NOVEMBER 2018
NACKASTRANDSMÄSSAN
STOCKHOLM

I samarbete med;
 

Handbok för
Utställare

17 - 18 NOVEMBER 2018
NACKASTRANDSMÄSSAN
STOCKHOLM

I samarbete med;
 

Här hittar du information som underlättar ditt deltagande på INVEST 360°


INVEST 360 ° arrangeras i samarbete med
Second Home Expo, den största mässan
i Europa för fritidshus och bostäder utomlands.

Katalog för besökare

All information i listan online/ utställarlistan kommer automatiskt att användas för den tryckta katalogen. Var noga med att kontrollera ditt företags namn och länk till webbplats. Förändringar kan göras upp till 2 veckor före mässans start och kan skickas genom den här länken.

Incheckning och slutbetalningar

Varje utställare får sitt utsällarpass vid incheckningen i arrangörens kontor i utställningshallen och inte per post. Passen kommer att ges efter att alla betalningar har gjorts. Slutbetalningar kan göras vid incheckningen i samband med incheckningen. Det är endast möjligt att betala kontant, betalkort eller kreditkort (tillägg på 5% administration och kreditkortskostnader). Arrangören accepterar inte checkar. Alla betalningar måste göras innan evenemangets start och måste vara på bankkontot.

Möbler & Prints

Möbler och prints kan beställas direkt via var externa partner http://www.exposervice.nu. Tänk på att beställa dina produkter i god tid för att undvika onödiga tilläggsavgifter. 

Kontakt

Var noga med att ta kontaktuppgifter med dig för frågor eller nödsituationer:
Camilla Musser: + 49 152 3432 24 387 eller e-post c.musser@fairsconsult.com.
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Hitta hit och parkering

NackaStrandsMässan
Augustendalstorget 6,
131 52 Nacka Strand, Stockholm

Inflyttnig:
För att inflyttningen skall gå så smidigt som möjligt ber vi er att titta på kartan var er monter är belägen och var inflyttningsporten är. Lasta av godset och därefter ber vi er flytta bilen till garaget. Parkeringsbiljett köps i garaget för 60 kr/dag (08.00-17.00) och 20 kr/kväll (17.00-08.00). Där tar de kontokort och kontant betalning.

Godshantering

Leveransadress för gods:
NackaStrandsMässan, Nacka Strand,
Mässans namn, Firmanamn,
Augustendalstorget 2
131 52 Nacka Strand

Inlastning av gods till Metallgjuteriet från Augustendalstorget 2 eller Automobilgatan 1.
Vid inlastning från Augustendalstorget 2 görs det med en transporthiss som har kapacitet för 3.400 kg. Hissens mått: höjd 2.2 m, bredd 2.2 m, djup: 4.98 m.

Portens mått Automobilgatan 1: höjd 3.35, bredd 3.00.

Adress huvudentrén: Augustendalstorget 6.

INVEST NIGHT

INVEST NIGHT organiseras Lördag från 18:00 till 20:00. Drycker, musik och lite mat kommer att serveras. Alla utställare och partners är inbjudna.

Hotel

Alla NackStandsMässans besökare får 10% av alla Elite Hotels i Stockholm. Klicka här för att läsa mer och boka!

Om du föredrar något annat hotell i Stockholm, kan du boka din vistelse enkelt via exempelvis Bookings.com

Internet

Det finns gratis WIFI i lokalen.

Fotografering

Biljetter för besökare

Alla utsällare har tillgång till 30 fribiljetter och oberänsat antal rabatterade biljetter (10 %). På sidan ‘marknadsför ditt deltagande’ kan du ladda ner banners och bifoga din personliga inbjudingslänk. Du får en kopia av alla biljetter som har laddats ner via din länk. Efter eventet sammställs sedan ett dokument med alla dina registeringar/kontakter som besök evenemanget. Det normala inträdespriset är 250 kr per person, Early Bird 150 kr fram till 1 Oktober. 

Montrar

Exklusive monter: När du endast har beställt ytan och ej monter, kommer golvet att vara synligt. Matta och väggar är ej inkluderat. 

Standard monter: Matta, väggar/paneler, skylt med företagsnamn, ljussättning (1 spot/ 4kvm) inkluderat. Pris 700 kr/kvm, exklusive moms.